Zabava

Z najbolj slavno nosečnico vsak dan slabše!?

T.P.
28. 9. 2014, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po tistem, ko je britanski dvor uradno potrdil, da je Kate Middleton ponovno noseča, so se razplamtele najrazličnejše govorice o njenem zdravstvenem stanju. Nekateri mediji natolcujejo, da gre za rizično nosečnost, drugi pa že špekulirajo o datumu rojstva novega kraljevskega dojenčka.

Profimedia

Kate je pred dobrim letom rodila sina Georgea, njen drugi otrok pa naj bi privekal na svet prihodnje leto spomladi. Britanski mediji trdijo, da se je kraljevski par odločil za uradno izjavo še pred tretjim mesecem nosečnosti zato, ker se Kate bori s hudimi jutranjimi slabostmi. Zaradi omenjene težave se ne more udeleževati številnih pomembnih dogodkov, za katere je že potrdila udeležbo, zato se je odločila, da javno pove razlog svoje odsotnosti.

Profimedia

Kate se je tudi med prvo nosečnostjo borila z jutranjimi slabostmi, ki so se tako stopnjevale, da je v nekem trenutku pristala celo v bolnišnici. Z britanskega dvora prihajajo neuradne informacije, da se tudi zdaj lepa nosečnica čedalje bolj pogosto zadržuje v toaletnih prostorih in da je vsak dan bolj bleda. Če bo šlo tako naprej, bo slej ko prej potrebovala zdravniško pomoč, še pravijo ljudje, ki so blizu najbolj slavnemu britanskemu paru.