Zabava

Le kam se peljejo v teh oblekah?

K.S.
1. 9. 2014, 13.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Skupina 3Čelos, ki je s svojim dobrim prijateljem Klemnom Bunderlo poskrbela za enega letošnjih hitov poletja, se pospešeno pripravlja na koncertno jesen … Ta pa se bo začela na zelo 'okusen' način.

Marko Ocepek

Marko Ocepek

3Čelos in Klemen Bunderla se prihodnjo soboto, 6. septembra odpravljajo v Športni park Jama v Notranje Gorice, kjer bodo ob 19h stopili na oder in s svojo glasbo popestrili že tako bogato dogajanje. Društvo Grill Klub Slovenije je namreč tam organiziralo že drugi Barjanski kulinarični festival, kjer bo poleg tekmovanja v kuhanju barjanskega golaža tudi veliko sproščene zabave. 

KMA

Kuhanje je čisto prava strast in priprava okusnega golaža je stvar, ki zahteva ljubezen do hrane, čas in še marsikaj drugega. 2. Barjanski kulinarični festival bo v soboto 6. septembra 2014 ob 13. uri v Športnem parku Jama v Notranjih Goricah. Na prireditvi se bodo med seboj pomerile različne ekipe iz vse Slovenije. Ta kulinarični dogodek bodo do poznih nočnih ur podkrepili tudi Navihani muzikanti, 3Čelos in voditelj Radia Akutal Klemen Bunderla. Obiskovalci bodo torej lahko ves dan vse do nočnih ur uživali v hrani, pijači in glasbi. 

Če vreme ne bo naklonjeno in če bo 'lilo kot iz škafa', bo prireditev žal odpadla. Če pa bo dogodek zmotil le kakšen oblaček in nekaj kapljic dežja, se zabava ne bo prekinila …  

Meta Odlazek

Poslušalcem je všeč!

Skladba Lepo je pa žanje uspehe na različnih slovenskih radijih. Na zabavni lestvici Veselega vrtiljaka Radia Veseljak je dosegla prvo mesto, poslušalci Radia Aktual pa si jo velikokrat zaželijo kot glasbeno željo.
Zelo uspešen je tudi videospot, o katerem so 3Čelos na svojem Facebook profilu zapisali: »Če bi nam konec lanskega avgusta nekdo rekel, da bomo imeli v letu dni videospot, ki si ga bodo ljudje ogledali več kot 10.000 krat, bi se mu verjetno samo smejali .. Pomembno je, da delamo glasbo, ki je všeč tudi drugim. Hvala vsem za podporo.«