Zabava

Jernej Tozon: Nisem gej!

M.T.
31. 8. 2014, 15.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Lep, uspešen in samski – to so za nekatere dovolj trdni dokazi, da bi takšnega moškega ožigosali za homoseksualca. Kar nekaj znanih Slovencev se je v preteklosti že moralo zagovarjati, da jih ne privlači isti spol in še manj, da so v zvezi z moškim.

Za homoseksualce že dolga leta označujejo pevce, politike, športnike in poslovneže, ki niso poročeni in nimajo otrok. Za marsikoga od njih resda drži, da na skrivaj skačejo v posteljo s fanti, vendar je to zgolj in samo njihova stvar.

Toliko bolj nesprejemljivo pa je, da ljudje brez tehtnih dokazov špekulirajo o njihovi spolni usmerjenosti. Poleg Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja se je na tem »seznamu« znašel tudi Jernej Tozon. Ta je šel po stopinjah predsednika ter glasno in jasno poudaril, da ni gej!

Pevec skupine Čuki je od samega začetka svoje medijske kariere med najbolj priljubljenimi samci v našem glasbenem svetu. S svojo izklesano postavo in lepim obrazom si je hitro pridobil pozornost tako žensk kot moških. Namigovanja, da si deli posteljo zdaj s to, zdaj z ono lepotičko, so se na koncu izkazala za neresnična, zato so čedalje glasnejše postajale govorice o »razlogih« za samski stan.

Jerneju se vse skupaj zdi smešno in neumno hkrati. Nič nima proti homoseksualcem, ga pa motijo natolcevanja, ki se rodijo iz čiste zlobe. »Ne vem, od kod ljudem takšne izmišljotine. Zavist je pogost vzrok za širjenje neresnic, svojega intimnega življenja pa nikoli nisem in tudi ne nameravam obešati na veliki zvon. Brez zadržkov pa povem, da nisem gej,« je iskren Tozon.