Zabava

Vroča poletna ljubezen

A.M.
10. 7. 2014, 14.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Vse bolj priljubljeni narodnozabavni ansambel zadnje čase kar žari od veselja. Če je še pred dnevi slavil na festivalu Vurberk, se bo že to soboto poročil njegov kitarist Tadej, nekaj dni pozneje pa še vokalist Jernej. A še prej bo ansambel Tik-tak nastopil na TV Veseljak.

Tanal Video

Ansambel Tik-tak je eden redkih glasbenih ansamblov, ki ima sedež na severnem Primorskem, natančneje na Krasu. Deluje že sedem let, vendar je širši množici postal precej bolj znan pred dobrim letom, ko se je predstavil tudi na Radiu Veseljak in v drugih medijih. Letos se je uvrstil na priljubljeni festival Vurberk, kjer je osvojil nagrado – bronastega zmaja za valček Pesem ljubezni. Besedilo je že pred letom in pol napisala žal že pokojna Majda Rebernik, glasbo pa je prispeval Brane Klavžar.

Za omenjeni valček so vročega junijskega dne posneli tudi videospot. Bilo je 35 stopinj Celzija, fantom pa je bilo, kot smo izvedeli, v narodnih nošah zelo vroče. Snemanje je potekalo na Krasu, med snemanjem pa je bilo, kot se spodobi, zelo veselo in nasmejano. Veselo pa bo tudi že čez nekaj dni, saj se bo v soboto, 12. julija, poročil njihov kitarist Tadej, 26. julija pa še vokalist Jernej. A to še ni vse, saj bodo fantje že drevi ob 20. uri v oddaji Glasbena skrinjica na TV Veseljak voditeljici Tanji Vidic razkrili marsikaj zanimivega, poleg tega bodo zapeli in zaigrali ter podelili kakšno lepo nagrado.

Tanal video

Tanal Video