Zabava

58-letno zvezdnico seksa mladi Belokranjec?!

M.V.
31. 12. 2013, 14.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Govorice o tem, da lepi slovenski vinar spi s svetovno znano zvezdnico v zrelih letih, se kar ne poležejo.

Kar Kris želi, to Kris dobi. To je jasno vsem članom njene družine in tudi vsem tistim, ki na malih zaslonih spremljajo vsakodnevne prigode družine Kardashian. Odnos mame Kris in Brucea Jennerja se je počasi ohlajal, nato je prišlo neizbežno. Par se je odločil za ločitev, podjetna Kris pa si je takoj začela ogledovati nove potencialne partnerje. Ameriški mediji so poročali, da naj bi ji bil zelo všeč tudi vinar s slovenskimi koreninami Ben Flajnik, ki je pred časom nastopil v oddaji Sanjski moški. Z 31-letnikom preživlja veliko časa. Čeprav je ob ločitvi medijem zatrdila, da nikakor ne razmišlja o novi ljubezni, pa očividci pravijo, da v tej izjavi ni bila najbolj iskrena. 58-letnica je namreč izredno spogledljive narave in številni so prepričani, da se bo ravno Flajnik ujel v njene mreže.

Takoj po ločitvi Kris Jenner so se torej pojavile govorice, da se 58-letna mama sester Kardashian zdaj zabava z 31-letnim kalifornijskim vinarjem slovenske krvi. Slednji je to uradno sicer zanikal, vendar pa so ju od takrat že večkrat opazili skupaj in videti je bilo, kot da nista samo prijatelja.

Čeprav je Ben Američan, rad poudari, da je bil njegov dedek Belokranjec, postavni črnolasec pa je zaslovel, ko je nastopil v oddaji Bachelor (Sanjski moški). Jennerjeva ni prva zvezdnica, ki je zlezla med njegove rjuhe, pred tem je bil namreč Ben nekaj let v razmerju z igralko Jennifer Love Hewitt.

Rezerve za Bena

Če se je Ben slučajno res uspel izogniti seksu s slavno mamo, ima Kris menda že seznam potencialnih rezerv, med katerimi so tudi nekdanji partner Britney Spears Jason Travick, Joe Francis in Jonathan Cheban, najboljši prijatelj njene hčerke Kim. Gre za moške, ki so precej mlajši od nje, a očitno niso imuni na čare zvezdnice, ki se bliža šestdesetim, a je videti precej mlajša. Kdo bo torej tisti, ki se bo 'priženil' v eno najbolj medijsko obleganih družin na svetu?