Zabava

Preplah: Zrnec spet v bolnišnici

M.V.
7. 11. 2013, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralec Jurij Zrnec se od lanskega leta nenehno bori z zdravstvenimi težavami, ki jim ni videti konca. Priljubljeni slovenski umetnik je pred dnevi spet končal v bolnišnici.

Mediaspeed

Lani so Jurija Zrneca zaradi pljučne embolije odpeljali v ljubljansko bolnišnico, po okrevanju pa si je še nerodno poškodoval nogo, kar ga je par mesecev prikovalo na posteljo. Pred dnevi pa se je njegovo stanje ponovno poslabšalo, zato so ga spet odpeljali v bolnišnico. Točen razlog za ponovno zdravljenje pod nadzorom zdravnikov ni znan, govori se le, da se je njegovo zdravstveno stanje poslabšalo.

Zato se priljubljeni igralec na razočaranje svojih številnih oboževalcev tudi ni udeležil premiere svojega novega filma Gremo mi po svoje 2. Na premieri ni bilo tudi njegove nekdanje žene Sabine Kogovšek, ki Juriju kljub ločitvi menda ves čas stoji ob strani. Javnost je zato upravičeno zaskrbljena za Zrneca, ki je v zadnjih desetih letih s svojo genialnostjo pošteno prevetril slovenski televizijski prostor, zdaj pa mu zdravje preprečuje, da bi normalno še naprej razvijal svojo kariero.

Upamo, da igralec v bolnišnici ni zaradi česa resnega. Pozdravi se, Jurij, pogrešamo te.