Zvezde

Privoščili so si Tima Koresa - Korija

TM / Lady
24. 3. 2015, 10.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Imitatorska oddaja Znan obraz ima svoj glas ne popestri nedelje zgolj gledalcem, ampak tudi nastopajočim. Ti se v zaodrju in po hodnikih Pop TV neznansko zabavajo, čas med dolgotrajnimi preobrazbami in vajami pa si krajšajo na različne načine.

FB
Bunderla je takole okrasil Korija, pri tem pa mu je pomagal še Simon Vadnjal. Sledil je še selfie z ekipo, ki zaradi utrujenosti kdaj tudi zaspi kar med vajami.

Pripetljaji iz zakulisja ZOISG

Najpogosteje kakšno ušpičijo, vedno pa je kdo drug na tapeti. Tokrat so si privoščili Tima Koresa - Korija in ga okrasili s priljubljeno razvado za mlade. Glavni akter za dviganje razpoloženja je nedvomno Klemen Bunderla, ki tako ne navdušuje le z izjemnimi nastopi, ampak tudi s sproščenim pristopom in humorjem. Je tisti, ki naredi največ selfiejev in redno obvešča svoje navijače, kaj vse se dogaja v maski in po garderobah. »Tedni so izjemno naporni in zapolnjeni z vajami, zato nam ne preostane nič drugega, kot da še tisto malo energije porabimo za smeh,« priznava pevec in voditelj na Radiu Aktual.