Zvezde

Jakov Fak in Filip Flisar izzivata Tino Maze

L.N. / Lady
4. 2. 2015, 10.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kako zelo znajo biti duhoviti naši zimski športniki, smo spoznali, potem ko je Filip Flisar postal svetovni prvak. Z Jakovom Fakom sta se lotila šampionke Tine Maze in jo izzvala, češ da nečesa vendarle ni sposobna narediti, čeprav je na smučarskih strminah zmožna doseči marsikaj.

Facebook

»Tina, naj vidimo, če zmoreš! Marsikaj lahko narediš, ampak ali si lahko pustiš takšne brke, kot jih ima novopečeni štajerski prvak?« sta se fanta pošalila na njen račun. Fak je še pripisal: »Da boš bolje pripravljena na prihajajoče svetovno prvenstvo v Vailu, oboževalci Filipa Flisarja svetujejo, da se z brki laže pride do zlata.«

Tina se je ob pogledu na svojo fotografijo, ki sta jo športna kolega okrasila s kocinastimi izrastki pod nosom, pošteno nasmejala. Na začudenje marsikoga pa njena nova podoba ni razveselila vseh. Zaradi objave se je vnel pravi prepir med tremi navijaškimi tabori, ki so udarjali drug po drugem.

Občudovalci pogumne Korošice so Jakovu svetovali, naj raje malce več trenira streljanje za biatlonsko prvenstvo, ki je še pred njim, namesto da njihovi ljubljenki riše brke. Fak jim seveda ni ostal dolžan in je v odgovor zapisal, da malce humorja nikomur ne škodi. Spet drugi so bili prepričani, da bi Tina bolj kot brke potrebovala sproščen in simpatičen pristop do novinarjev in drugih ljudi, kakršnega ima Filip.

Večina pa je prepričana, da smučarka ne potrebuje ne brkov in ne prijaznosti ter da je v svoji bogati karieri dosegla že vse, kar se doseči da. Ampak na koncu sta vendarle prevladala smeh in navihanost simpatičnega biatlonca, ki svoje kolegice ni hotel užaliti, ampak jo samo spraviti v dobro voljo, kar mu je po besedah Tine tudi uspelo.

Arhiv Lady