Zvezde

Na srečo ni bila polomljena

A.C.
11. 1. 2015, 09.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nekdanja voditeljica Alenka Mirt si bo dodobra zapomnila letošnje praznike. Zadnje dneve pred božičem je še hitela po opravkih, ko jo je zadelo kot strela z jasnega.

Arhiv Lady

»To se zgodi, ko nisi zbran. To se zgodi, ko greš čez rdečo luč na prehodu za pešce in te s prvim kolesom povozi velik terenec. To se zgodi, ko imaš polno glavo vseh stvari in pozabiš, da se moraš umiriti in dihati. To se mi je zgodilo. In občutek je grozen, bolečine hude, nemoč velika. Nekdo zgoraj me ima zelo rad, da sem jih odnesla brez hujših poškodb. Pravzaprav je neverjetno, da se je tako izteklo, glede na nesrečo, ki se mi je zgodila. Topla zahvala dvema ženskama, ki sta bili – do prihoda rešilca – ves čas ob meni in me bodrili. Veliko mi je pomenilo,« razlaga in dodaja, da so jo odpeljali na urgenco, kjer so zdravniki ugotovili, da na srečo nima nič polomljenega.

»Imela sem blazno srečo. Pravzaprav je bil kar majhen čudež. Zdaj še ne morem stopiti na nogo, ki je vsa otekla in vseh barv. Zdravniki so mi namestilo longeto in mi dali bergle. A sem živa in nimam nič polomljenega. Če to ni božični čudež!« je še vzkliknila Alenka, ki letos ni imela dileme, kje bo preživela praznike: počivala je doma.