Bo potrdil tudi oče?

Uspešna plesalka je Putinova hči

R.T.
29. 11. 2017, 11.21
Posodobljeno: 29. 11. 2017, 21.59
Deli članek:

Katarina Tihonova je hči ruskega predsednika Vladimirja Putina, je potrdil podpredsednik zveze akrobatskega rock’n’rolla Manfred Mohab.

Profimedia
Katarina Tihonova je več kot solidna plesalka akrobatskega rock'n'rolla.

Ko sta se februarja 2013 poročila 33-letni Kiril Šamalov, sin bogatega Putinovega prijatelja, in 29-letna Katarina Tihonova, so se prvič pojavile govorice, da je Katarina nezakonska hči ruskega predsednika. Katarina, ki se ukvarja z akrobatskim plesom, je sicer zaposlena na moskovski univerzi.

Leta 2015 je agencija Reuters poročala, da je Katarina Putinova hči, kar so v kabinetu ruskega predsednika zanikali. Namestnik uprave ruske državne banke Gazprombank Andrej Akimov se je zagovoril in potrdil povezavo med Putinom in Tihonovo, a je že čez nekaj ur zanikal svoje navedbe.

Zdaj pa je vplivno sorodstveno vez potrdil Mohab. Ko so ga vprašali, če je Tihonova res Putinova hči, je dejal: “Da, poznam jo, seveda je.” Mohab je še dejal, da to dejstvo, da je Katarina predsednikova hči, pozitivno vpliva na razmah akrobatskega rock’n’rolla v Evropi, pa tudi drugih celinah.