Ranko Babić

Igralec meni, da bo čez 9 mesecev v Sloveniji veliko Goranov ...

K.M.
15. 9. 2017, 12.59
Posodobljeno: 15. 9. 2017, 12.59
Deli članek:

Zvezdnik Ene žlahtne štorije je s svojimi sledilci delil zanimivo dogodivščino, ki se mu je zgodila na jutro po veliko košarkaški zmagi Slovenije nas Španijo.

Promo foto
Ranko Babić

Igralec in komedijant Ranko Babić je na svojem facebooku delil zanimiv pogovor, ki je danes zjutraj potekal v enem izmed lokalov pod blokom, v katerem živi s svojo družino. Ravno zaradi tega pogovora pa je prepričan, da bodo slovenski košarkaški junaki krivi za povišanje slovenske natalitete. 

"Sedim na jutranji kavi v lokalu pod blokom. Eno mizo stran dve mamici glasno razpravljata o včerajsnji tekmi; 'Ko bi vsaj to evropsko prvenstvo trajalo se kakšen mesec. Moj je čist drug človek. Skoz je nasmejan, prijazen, nič mu ni težko narediti, dobre volje je, poln energije ...

Poleg njiju sedita dva gospoda v letih, nažgana navsezgodaj, predvidevam, da sta pijana še od včeraj, ki sta očitno slišala pogovor teh dveh mamic. Pa prav prvi; 'Očitno ni samo Slovenija včeraj nabila Španije, a je tako gospa?'

Cel lokal se je začel smejat vključno z obema mamicama. Bo treba bit malo pozoren na statistiko imen novorojenčkov čez 9 mescev. Čutim da bo veliko novih Goranov, Lukcev, Randolphov -Tončkov ..."

Številni Rankovi sledilci na facebooku se z idejo o imenih novorojenčkov strinjajo. Eden izmed komentatorjev je celo zapisal, da se bo zaradi košarkarja Anthonyja Randolpha vrnilo ravno staro slovensko ime Tone oziroma ljubkovalno Tonči.