Incest

Ljubezen ne pozna meja! Mati in sin noro zaljubljena

R.T.
22. 3. 2017, 10.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

37-letna Monica Mares in njen 20-letni sin Caleb sta priznala krivdo. Zaradi incestuoznega razmerja sta bila obsojena na tri leta pogojne kazni.

www.9thda.com
Monica Mares in njen ljubljeni sin Caleb.

Mati in sin iz ameriške zvezne države Nova Mehika se ne nameravata odreči priskutni romanci. Čeprav jima je sodišče prepovedalo druženje za leto in pol, kaj šele intimne stike, se ne nameravata odreči ljubezni.

Caleb je ljubezen mojega življenja,” trdi 37-letna Monica in dodaja, da njune zveze ne more ločiti niti zapor. Če bo zaprta, bo pač zaprta, pravi Monica in dodaja, da se bosta po prestani kazni preselila v Kalifornijo, kjer incestuozno razmerje med materjo in sinom ni kaznivo dejanje.

Nenaravno ljubezen med Monico in Calebom bi lahko pojasnili z njuno ločitvijo po porodu. Monica je rodila, ko je bila stara komaj 16 let. Strinjala se je, da njenega otročička oddajo v posvojitev. Ko je Caleb dopolnil 18 let, je stopil v stik z biološko materjo in ljubezen je zacvetela ter kmalu prestopila meje “normalne” ljubezni med materjo in sinom. Danes Monica in Caleb sploh ne skrivata, da sta se vdajala spolnim odnosov, kar je šlo v nos sosedom, ki so ju prijavili na policijo.