Svet

Kako se v resnici razumeta Kate in Camilla?

mv
14. 8. 2015, 22.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Odnos med vojvodinjo Catherine in Camillo Parker-Bowles nikoli ni bil idealen, marca letos pa so odjeknile tudi govorice, da je Charles zelo razočaran nad svojim sinom Williamom, ki ga menda z ženo sploh ni spustil k vnuku. Za to naj bi bila kriva Kate oziroma njena mama Carole.

Zimbio

»Vleče vse niti. Ona določa, kdaj bo George spal in kdaj jedel. Obnaša se kot kraljica,« je takrat o sinovi tašči izjavil žalostni Charles. Glede na to so se Britanci spraševali,kakšen je potem odnos med Kate in Camillo. Odgovor je zdaj na dlani, saj je o tem javno spregovoril Camillin sin Tom. »Odlično se razumeta. Ne verjamem, da govorice o tem, da sta na bojni nogi, držijo. Za nič ne morem zagotoviti, mislim pa, da je vse skupaj ena velika neumnost,« je povedal in dodal, da je njegova mama Kate lepo sprejela.

Reuters

Carole zanika namigovanja

Kakšni so torej v resnici odnosi v britanski kraljevi družini? Ali mama vojvodinje res nadzoruje življenje svoje hčerke in njenega moža ter otrok? Carole to seveda zanika in pravi le, da jo je Kate potrebovala ob sebi med obema nosečnostima, in vsaka mama bi naredila vse, da bi stala ob strani svojemu otroku.

zimbio