Svet

Politik z ženo na orgije

Č. K.
26. 1. 2015, 06.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nekdanji visoki funkcionar je ženo vozil na seksualne zabave, kjer ni manjkalo elitnih prostitutk.

Arhiv Svet24

V Srbiji zadnje mesece v javnosti močno odmeva preiskava o elitni prostituciji, v kateri so možje v modrem razkrinkali kar nekaj javnih osebnosti, ki so se družile z elitnimi »prijateljicami noči« in za njihove storitve plačevale tudi po več sto evrov na uro. Eden izmed njih je organe pregona privedel do politika mlajše generacije.

»Preiskava, v katero je bilo zajetih dobrih ducat nočnih klubov po vsej državi, nas je pripeljala do znanega para iz politike. Že nekaj časa sta obiskovala klube, kjer so potekale seksualne zabave in orgije. Sodelovala so tudi mlada dekleta, ki so za svoje storitve računala tudi po več sto evrov na uro. Policisti so bili šokirani, saj je par v javnosti deloval povsem normalno, in občutek so imeli, da sta živela povsem navadno družinsko življenje,« je srbskim medijem dejala oseba, ki je s preiskavo dobro seznanjena. Imena politika pa zaradi preiskave ni želela razkriti. 

Za njihove storitve so plačevali tudi po več sto evrov na uro. 

Tako so v preteklih dveh tednih v Beogradu aretirali pet oseb, ki jih možje v modrem sumijo napeljevanja k prostituciji. »Imeli so izdelan katalog s slikami deklet. Stranka je prišla, pogledala v knjigo in si izbrala dekle, s katerim je preživela noč. Veliko znanih oseb je zaradi tega v paniki. Bojijo se za svojo podobo v javnosti,« je dejal eden izmed preiskovalcev. 

Božidar Spasić, nekdanji operativec v srbski službi državne varnosti, nad odkritji policije ni niti malo presenečen. Kot je dejal, so predvsem politiki »redni gosti v lokalih in klubih, kjer se ponoči odvijajo razne seksualne zabave«.