Svet

Bizarno! Voziček s svojo nekajmesečno hčerko potisnila iz vlaka

Sašo Avramovič
10. 7. 2014, 17.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Dvajsetletna Frankea Dabbs je potisnila voziček s svojo nekajmesečno hčerko iz vagona podzemne železnice na postajo, sama pa se je odpeljala z vlakom naprej. V torek je newyorška policija aretirala Frankeo Dabbs, ki je v ponedeljek okrog poldneva potisnila voziček s hčerko iz vagona podzemne železnice na postajo, sama pa se je odpeljala z vlakom naprej.

Youtube

Brezdomko so obtožili ogrožanja otroka. Dvajsetletna Dabbsova je policistom povedala, da je prišla v New York s hčerko 2. junija in je brezdomka, zato za otroka več ni mogla skrbeti. Prepričana je bila, da bo otroku kdo na postaji takoj pomagal. To se je nato res zgodilo. Catherine Boursier je namreč opazila dogajanje in tudi ostala pri deklici, dokler niso prišli policisti.

Deklico staro okrog pol leta so najprej pregledali v bolnišnici, nato pa jo predali v skrb mestni službi za otroke.

Dabbsova se je potem sicer potikala naprej po mestu, dokler je ni nekdo prepoznal s posnetka, ki ga je objavila policija. Po aretaciji so ugotovili, da je dvajsetletnica po rodu iz Severne Karoline, kjer jo policija išče zaradi posedovanja marihuane. V New York je prišla iz Kalifornije, kjer je pred kratkim umrl oče zapuščenega otroka.