Svet

Alarmantno! Iz parka Yellowstone bežijo tudi druge živali!

K.S.
15. 4. 2014, 12.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po novici o begu bivolov, ki je pred kratkim napolnila naslovnice skoraj vseh medijev in se pojavila na večini svetovnih spletnih strani, je prišla na dan nova – bežijo tudi druge živali. Kaj se dogaja? Nam kaj skrivajo?!

Skrbniki narodnega parka Yellowstone so zaskrbljeni, poleg bivolov, ki so pred nekaj tedni bežali iz parka, naj bi zdaj začele bežati tudi druge živali. Čeprav novica še ni uradno potrjena, na dan prihajajo podatki, da je v parku vedno manj živali.

Se pripravlja najhujši potres vseh časov?

Nekateri znanstveniki so mnenja, da se pod narodnim parkom Yellowstone, ki leži nad največjim in najbolj nevarnim vulkanom na Zemlji, nekaj definitivno dogaja. Čeprav strokovnjaki agencije NASA in razni seizmološki strokovnjaki tega niso ne potrdili, ne ovrgli, se ljudje vedno bolj bojijo …

Zadnji izbruh tega vulkana se je zgodil pred več kot 640.000 leti.

Izbruh tega vulkana bi pomenil konec življenja na Zemlji … No, vsaj takega, katerega poznamo in na katerega smo se navadili. Tak izbruh bi imel katastrofalne posledice,  sploh v Ameriki, kjer bi več kot meter debela plast prahu prekrila vsaj polovico ZDA.