Slovenija

Politični konec – izgubili so stolčke!

mv
24. 7. 2014, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Virant, Jerajeva, Pličanič in mnogi drugi so vroče stolčke komaj izgubili, sedaj pa se že grebejo za nove, dobro plačane.

Saj veste, da se naši vrli politiki vedno znajdejo in da med njimi še ni bilo takega, ki bi po končani funkciji povečal število prijavljenih na zavodu za zaposlovanje, razen če je seveda od tega imel kakšno korist. Tudi poslanci, ki v novo sestavo parlamenta niso bili izvoljeni, so si že poiskali delo. Nekateri se vračajo na stara delovna mesta, drugi segajo po še višjih stolčkih. Verjetno se spomnite situacije Gregorja Viranta, ko je na dan prišla afera, v kateri so objavili, da je pač izkoristil, kar mu je ponudila država. Po končani funkciji ministra za javno upravo v Janševi vladi se je takrat Virant prijavil na zavod za zaposlovanje kot brezposelna oseba in zaradi tega prejemal nadomestilo za brezposelnost. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi hkrati Virant še pridno služil denar prek raznoraznih pogodb. 


O podobnih zgodbah nekdanjih poslancev lahko preberete v današnji tiskani izdaji čaospisa Svet24!

Saj veste, da se naši vrli politiki vedno znajdejo in da med njimi še ni bilo takega, ki bi po končani funkciji povečal število prijavljenih na zavodu za zaposlovanje, razen če je seveda od tega imel kakšno korist. Tudi poslanci, ki v novo sestavo parlamenta niso bili izvoljeni, so si že poiskali delo. Nekateri se vračajo na stara delovna mesta, drugi segajo po še višjih stolčkih.
Verjetno se spomnite situacije Gregorja Viranta, ko je na dan prišla afera, v kateri so objavili, da je pač izkoristil, kar mu je ponudila država. Po končani funkciji ministra za javno upravo v Janševi vladi se je takrat Virant prijavil na zavod za zaposlovanje kot brezposelna oseba in zaradi tega prejemal nadomestilo za brezposelnost. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi hkrati Virant še pridno služil denar prek raznoraznih pogodb.