Slovenija

Razkrivamo! Mastni denarci za Jankovićevo novoletno gostijo

S. R.
19. 12. 2013, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Mestna občina Ljubljana (MOL) vsako leto organizira prestižno zabavo za vse uslužbence mestne uprave, javnih podjetij in zavodov, katerih ustanoviteljica je MOL. Tudi letos jo je, in to kar na zloglasni petek trinajstega decembra. Pa je bila ta bajna zabava popolna?

Mediaspeed, Reuters

Če smo ljubljanskega župana Zorana Jankovića vajeni, da se ves čas smeji, si ne moremo predstavljati, kako se je šele smejal na zabavi, na katero je povabil vse svoje sodelavke in sodelavce in z njimi spil kozarček ali dva. Na novoletno druženje velike mestne družine, tako so zapisali na MOL-u, so bili povabljeni vsi uslužbenci mestne uprave, javnih podjetij in zavodov, ki jih je ustanovila občina Ljubljana. Udeležba je bila kakopak prostovoljna, namenjena pa sproščenemu druženju sodelavk in sodelavcev MOL-a, so nam odgovorili iz Jankovićevega kabineta. Goste je zabavala vrsta eminentnih glasbenikov, ki pa niso bili poceni. Govora je o bajnih vsotah…


Kdo so bili nastopajoči in koliko so zaslužili, kolikšen strošek je bila celotna zabava in kdo jo je sploh financiral, si preberite v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!