Aretacija

Policija pri zaposlenem v šoli našla drogo, namenjeno prodaji

D.K.
27. 9. 2023, 16.54
Posodobljeno: 27. 9. 2023, 16.55
Deli članek:

Pri zaposlenem v šoli v Veliki Kladuši so policisti našli drogo, namenjeno prodaji.

Bobo
Fotografija je simbolična.

Včeraj popoldne so inšpektorji Sektorja kriminalistične policije in policisti Policijske postaje Velika Kladuša v ulici Zuhdije Žalića ustavili osebni avtomobil z bosanskimi registrskimi tablicami, ki ga je vozil Ć. Z. iz kraja Mala Kladuša. Pri tem so v vozilu našli dve plastični vrečki z določeno količino suhe zelene snovi, ki po videzu spominja na "marihuano", embalažo neznane bele praškaste snovi in digitalno tehtnico, poroča policija. 

Po tem odkritju so opravili še preiskavo pri osumljencu doma in prostorov v objektu Osnovne šole v Todorovski Slapnici, kjer je zaposlen. Pri tem so v domu osumljenca našli dodatno količino suhe zelene snovi, ki po videzu spominja na opojno drogo konopljo, nedoločeno količino bele praškaste snovi, ki po videzu spominja na opojno drogo "amfetamin" (speed), eno digitalno tehtnico za natančno merjenje in mobilni telefon.  

Najdene predmete so začasno zasegli, 41-letnik pa je bil aretiran. Zoper njega poteka kriminalistična preiskava zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja nezakonita proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami.