Poziv policije

Pozorna občanka tatico zaklenila na verando, moški jo je ucvrl

S.R.
1. 2. 2018, 09.45
Posodobljeno: 1. 2. 2018, 09.47
Deli članek:

V naselju Lopata v občini Celje je včeraj zlikovski par poskušal izvesti drzno tatvino, a se jima je po robu postavila starejša občanka.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Včeraj ob približno 10 uri dopoldne sta moški, star okoli 50 let, in približno 30 let stara ženska pristopila do stanovanjske hiše na Lopati, v kateri živi starejša gospa, sporočajo iz PU Celje. Medtem ko je moški gospo zamotil z vprašanji, je ženska smuknila v hišo. Dejanje ni ušlo pozornemu očesu sumničave občanke, ki je žensko uspela zakleniti na verando in od dogodku obvestiti policijo. Moški ob dogajanju ni stal križem rok, raje jo je nemudoma popihal. Na žalost jo je skozi okno še pred prihodom policije uspelo ucvreti tudi neznanki. Dolgoprstneža sta jo pobrisala praznih rok.

Poziv policije

V torek ob približno 9 uri dopoldne je na Lilekovi ulici v Celju moški občanki iz rok iztrgal torbico in pobegnil. Dogajanje je opazil drugi občan, ki je bil v bližini. Ta je stekel za storilcem, ki je torbico v begu odvrgel, pogumni občan pa je torbico vrnil oškodovanki. Celjski policisti, ki so storilca izsledili, občanko prosijo, naj se oglasi na policijsko postajo Celje oziroma pokliče na telefonsko številko 03 54 26 400.