V stanovanju

Grozljivo: moški mrtev, okrvavljena ženska prijavila posilstvo

R.T.
28. 12. 2017, 18.19
Posodobljeno: 28. 12. 2017, 18.22
Deli članek:

Okoli poldneva so v stanovanju našli mrtvega moškega, žensko, ki je zelo pijana, pa so odpeljali v bolnišnico. Pravi, da je bila posiljena.

arhiv Svet24
Fotografija je simbolična

Okoli poldneva se je na zagrebški Zrnetićevi ulici zgodila tragedija: našli so truplo moškega, policija pa sumi, da gre za umor. Policija je za Index.hr potrdila, da so v zvezi z dogodkom še eno osebo prepeljali v bolnišnico.

V bolnišnici so potrdili, da so policisti v bolnico pospremili žensko, ki je zelo alkoholizirana. Ženska je menda tudi vsa krvava in zdaj čakajo, kaj bodo pokazale analize, saj bo vse skupaj bolj jasno, ko bo znano za katero vrsto krvne skupine gre. Življenje ženske sicer ni ogroženo, je še povedal zdravnik dr. Mihovil Ivica in dodal, da je vsa otečena in ima rane. Zdravniku je menda dejala, da je bila posiljena, zdaj pa jo čaka pregled pri ginekologi in pogovor s psihiatrom. 

Neuradno naj bi moški in okrvavljena ženska v bolnici živela skupaj. Novinarji so še izvedeli, da je menda stanovanje, kjer se je zgodila tragedija, polno krvi, kar le potrjuje, da se je v stanovanju odvila tragedija, ki je policija zaenkrat še ne zna pojasniti.