Avtomobil sive barve

FOTO: Preverite, če vas je v preteklih dneh ustavil lažni policist

J.P.
4. 12. 2017, 11.49
Posodobljeno: 4. 12. 2017, 13.55
Deli članek:

Na delu sta bila dva: 48-letnik iz Ljubljane in 38-letnik iz Slovenskih Konjic.

PU Ljubljana
Prevažala sta se v tem vozilu.

Osumljeni je na avtocestnem odseku med Ravbarkomando in Postojno z osebnim avtomobilom znamke VW Passat CC sive barve z dvema utripajočima rdečo modrima lučema ustavil italijanskega državljana. Ko je pristopil do njegovega avtomobila, je pokazal neznano izkaznico in mu za prekoračitev hitrosti izrekel globo. Italijan je osumljencu denar izročil, ni pa prejel potrdila o plačilu. Ljubljanski policisti so zaradi suma, da se je v novembru izdajal za policista, odvzeli prostost 48-letnemu Ljubljančanu.

PU Ljubljana
VW Passat CC

Policisti so podoben primer zabeležili v petek na avtocestnem odseku med Postojno in Razdrtim. Nekaj minut po tistem, ko je oškodovanec iz Trsta policiji prijavil kaznivo dejanje, so policisti na avtocesti izsledili avtomobil znamke VW Passat CC sive barve. Za volanom je sedel 38-letnik iz Slovenskih Konjic.

Je kateri od njiju dobil tudi vas?

Zoper oba osumljena bodo podali kazenske ovadbe, policisti pa pozivajo vse, ki jih je v preteklih dneh ustavil lažni policist z avtomobilom na fotografijah, da pokličejo na številko 113 in prijavijo kaznivo dejanje.