Novogoriški policisti

Iščejo pobeglega voznika, ki je hudo poškodoval pešca

D. B./STA
27. 8. 2017, 09.42
Posodobljeno: 27. 8. 2017, 09.45
Deli članek:

Prometna nesreča se je zgodila ob 1.45 na glavni cesti zunaj naselja Solkan, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

STA
Fotografija je simbolična.

Novogoriški policisti iščejo voznika osebnega avtomobila, ki je ponoči v bližini Solkana povzročil prometno nesrečo s hudo telesno poškodbo, nato pa ne da bi se ustavil odpeljal proti naselju Dolge Njive oziroma naselju Plave v občini Kanal. Povzročitelja in tudi morebitne očividce prometne nesreče prosijo, naj se zglasijo na policiji.

Prometna nesreča se je zgodila ob 1.45 na glavni cesti zunaj naselja Solkan, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Po trčenju ni ustavil na kraju prometne nesreče in nudil prve pomoči poškodovanemu pešcu, pač pa je odpeljal po Soški cesti v smeri Dolgih njiv oziroma Plav.

Osumljeni neznani voznik neznanega vozila neznane znamke in tipa ter neznane barve je pripeljal zunaj naselja Solkan od semaforiziranega križišča v smeri naselja Dolge Njive oz. naselja Plave ter zadel 40-letnega pešca, ki je tam štopal. Po trčenju ni ustavil na kraju prometne nesreče in nudil prve pomoči poškodovanemu pešcu, pač pa je odpeljal po Soški cesti v smeri Dolgih njiv oziroma Plav.

Morebitne očividce prometne nesreče oziroma povzročitelja prometne nesreče prosijo, naj pokličejo na interventno številko policije 113, ali se zglasijo na postaji prometne policije v Šempetru pri Gorici.