Pobesnel

S sekiro ga je lovil po Supernovi

R.T.
18. 8. 2017, 13.43
Posodobljeno: 18. 8. 2017, 13.55
Deli članek:

Pred očmi zgroženih nakupovalcev in uslužbencev nakupovalnega središča so odvili prizori povsem nenadejanega nasilja, kakršnega smo vajeni v filmskih grozljivkah.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

53-letnik je najprej s sekiro udaril potem pa lovil okrvavljenega 62-letnega moškega po nakupovalnem središču in kričal: »Zdaj te bom ubil!«

Brez vsakršnega povoda je 53-letni moški včeraj popoldne v nakupovalnem središču Supernova v Karlovcu s sekiro napadel drugega 62-letnega moškega in ga lažje poškodoval. Kot je pokazala preiskava na kraju dogodka, ki jo je vodil namestnik okrajne državne tožilke v Karlovcu, je 53-letnik utemeljeno osumljen za poskus uboja in so ga s kazensko prijavo privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor, so po pisanju lokalnih medijev sporočili s policijske uprave v Karlovcu.

Napadeni in poškodovani moški najverjetneje niti ne pozna svojega napadalca. Ta ga je sredi belega dne na vse lepem napadel s sekiro, ki jo je izvlekel iz nahrbtnika, ob tem pa govoril, da ga je končno našel in da ga bo zdaj ubil. Po krajšem prerivanju je pobesneli napadalec svojo žrtev udaril po glavi. Ta je začel krvaveti iz rane na glavi, kar pa napadalca ni ustavilo in je začel bežečega moškega loviti po nakupovalnem središču. Ko je napadenemu le nekako uspelo pobegniti, je sekiro spravil nazaj v nahrbtnik in se mirno odpravil iz nakupovalnega središča. Kmalu zatem so ga našli policisti in ga aretirali.

Uslužbenci nakupovalnega središča so po pisanju portala 24sata.hr povedali, da je napadalec sicer stalna stranka v nakupovalnem središču. Povedali so še, da je nekoliko zadržan, in da doslej z njim niso imeli nobenih težav.