Groza na cesti

VIDEO: V vzvratnem ogledalu gledal smrt soproge in otrok

R.T.
2. 8. 2017, 10.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V ponedeljek se je pri mestu Barnstaple v britanski pokrajini Severni Devon zgodila tragična prometna nesreča, ki je vzela tri življenja. Usodna je bila za mamo in njena otroka.

Zajem zaslonske slike
Za nesrečo je ostala samo zverižena pločevina.

S silovitim trčenjem avtomobila in tovornjaka se je tragično končal družinski dopust na jugozahodu Anglije, nesreča pa je vzela življenje 12-letnih dvojčkov in njune 43-letne mame. Nesrečo je v vzvratnem ogledalu spremljal soprog in očim tragično preminulih otrok. Ta je s starejšim sinom pokojne soproge z ločenim vozilom vozil pred njimi, ko je mati silovito trčila v nasproti vozeč tovornjak. Za nesrečo je ostala samo zverižena pločevina.

Profimedia
Cesta je bila več ur zaprta.

Mati je umrla na kraju nesreče, njena 12-letna hčerka je boj za življenje izgubila v bližnji bolnišnici, medtem ko je brat dvojček umrl med helikopterskim prevozom v isto bolnišnico.

Po navedbah policije naj bi mati iz neznanega razloga zapeljala preko sredinske črte na cestišču in čelno trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo, hkrati je potrdila, da je soprog vozil pred njimi ter da je celotno tragedijo videl v vzvratnem ogledalu.

Profimedia
Cesta je bila več ur zaprta.