S kamnom

Ubit in zažgan: ga je pokončala ljubica, ki si jo je tako želel?

R.T.
29. 6. 2017, 10.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Policisti so na kraju, kjer je izdihnil, odkrili sledi njegove ljubice in njenega moža. Za obema so razpisali tiralico.

Facebook
Anelovo truplo je bilo najdeno na kraju, kjer sta se z Mubero pogosto sestajala.

Poročali smo, da je 32-letni Anel Papić iz Sjenice izginil v petek, njegovo truplo pa so dan pozneje odkrili v gozdu v bližini vasice Ponorac. Kot se je izkazalo, se je še pred poroko zapletel z Mubero M., vendar pa z njo ni prekinil stikov.

Dobro premišljeno dejanje

Čeprav so srbski policisti domnevali, da je Anela Papića pokončal Muberin partner Senad, pa na podlagi intenzitete udarca s kamnom ugotavljajo, da ni izključeno, da je delo morda opravila ona. Našli so tudi posodo z bencinom – truplo je bilo zažgano –, kar pomeni, da sta osumljenca zločin načrtovala. Mogoče je je tudi, da je eden od njiju moril, drugi pa prikril sledi – zdaj je namreč jasno, da sta svoj avtomobil, ki je ostal v Senjici, očistila. Preiskovalci so v njem vseeno odkrili sledove krvi, Mubera in Senad pa sta z otroki še isti dan z drugim vozilom iz Srbije pobegnila v Nemčijo. Od takrat ni o njiju ne duha ne sluha.

Anel naj bi skušal Mubero na vsak način zadržati v Srbiji, potem ko je izvedel, da namerava s Senadom v Nemčijo. 

Hotel jo je imeti blizu

Eden od Senadovih sorodnikov je za Blic povedal, da Mubera Sendada ni varala le z Anelom, ki je imel ženo in otroka, in da ni priljubljena niti pri svoji družini iz Prijepolja.

Anel naj bi skušal Mubero na vsak način zadržati v Srbiji, potem ko je izvedel, da namerava s Senadom v Nemčijo. Zato naj bi mu poslal njene gole fotografije in sporočila, ki sta si jih pošiljala. Upal je namreč, da jo bo Senad dal na čevelj. Da bi ga ubil Senad, njegov sorodnik ne verjame. Mubera po drugi strani pa naj bi bila zmožna marsičesa, je dejal.

Anelovo truplo je bilo najdeno na kraju, kjer sta se z Mubero pogosto sestajala.