Krvava poroka

Z nožem na morilski pohod, ker so ga izžvižgali pri karaokah

S.R.
28. 5. 2017, 08.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Poroka v Vietnamu se je končala nadvse tragično, ko se je gost z nožem v roki podal med množico, ki ga je izžvižgala pri petju karaok. Ubil je eno oseb, še eno pa je ranil.

Profimedia
Tragičen zaključek poroke.

44-letni Nguyen Ngoc Diep je na poroki na jugu Vietnama ubil enega poročnega gosta in še enega ranil, potem ko se mu je izjalovil poskus, da bi zablestel na karaokah.

Ko so ga gostje z odra izžvižgali, se je najprej najglasnejšim med njimi sprl, se odpravil domov, pograbil nož in se vrnil na prizorišče. Norčavega posameznika je zabodel, pri čemer se je za posredovanje med obema odločil 35-letni Le Hong An. Nguyen je večkrat zabodel še njega. Hong An je pozneje umrl v bolnišnici, jezikavi gost, sicer prvotna tarča napada, pa je obležal s hujšimi ranami, vendar njegovo življenje ni ogroženo. Nguyen je že v priporu.

Karaoke so na porokah v Vietnamu izjemno priljubljene, slavje, podkrepljeno z velikimi količinami alkohola, pa včasih traja tudi več dni.

Aprila so na jugu te azijske države aretirali dva moška, osumljena, da sta po razgretem prerekanju v lokalu, kjer prirejajo karaoke, umorila enega od nastopajočih, ki se očitno tudi ni najbolje izkzal.