Tragedija na cesti

FOTO: V hudi prometni nesreči življenje izgubila ena oseba

S.R.
29. 4. 2017, 17.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Malo po 14. uri se je na regionalni cesti med Pernico in Lenartom zgodila o hujša prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.

Gasilska brigada Maribor
V silovitem trčenju je umrl 77-letni moški.

‎Policisti Policijske uprave Maribor so bili ob 14.35 obveščeni o hujši prometni nesreči na regionalni cesti med Pernico in Lenartom, izven naselja Lozane, pred uvozom na avtocesto.

"V trčenju dveh osebnih avtomobilov je 77-letni moški podlegel poškodbam. Njegovi trije sopotniki in voznica soudeleženega vozila so v bolnišnici, resnost njihovih poškodb pa še ni znana, so pa vsi zunaj življenjske nevarnosti. Ogled kraja prometne nesreče je v zaključni fazi, več informacij o okoliščinah pa bo znanih po zaključku preiskave," poroča PU Maribor.

Gasilska brigada Maribor

"Ob 14.35 smo skupaj z reševalci NMP Maribor in Lenart posredovali na magistralni cesti Pernica–Lenart, kjer je pri naselju Ložane prišlo do trčenja dveh osebnih vozil, pri tem je ena oseba ostala ukleščena v vozilu, več oseb je bilo telesno poškodovanih. Gasilci smo zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, s tehničnim posegom rešili enega poškodovanega iz vozila ter iztekle motorne tekočine posipali z absorbentom. Reševalci NMP Lenart in Maribor so poškodovane udeležence oskrbeli na kraju, štiri osebe so bile nato prepeljane v UKC Maribor. Zaradi hudih poškodb je ena oseba umrla na kraju nesreče," pa poroča Gasilska brigada Maribor.

Gasilska brigada Maribor

Gasilska brigada Maribor

Gasilska brigada Maribor