Žalost v družini

Umrla je Zorica, ki nikoli ne bo izvedela, kdo je ubil njeno hči

R.T.
4. 10. 2016, 13.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Mama umorjene pevke jelene Marjanović je umrla po dolgi in težki bolezni. Njena zadnja želja - da bi izvedela, kdo je sodil njeni hčeri - se ji ni izpolnila.

Jelena Marjanović se ni vrnila s teka.

Zorica Krsmanović, mama ubite pevke Jelene Marjanović, je umrla po dolgi in težki bolezni. "Zoričini sorodniki menijo, da jo je dotolklo postavljanje hčerkinega spomenika. Odkar so Jeleni v spomnim na njen rojstni dan 29. avgusta postavili spomenik, se je njeno zdravstveno stanje zelo poslabšalo," je za Telegraf povedal dobro obveščeni vir in dodal, da je do konca ostala njena največja želja, da bi odkrili, kdo je ubil njeno Jeco.  

Zorica je umrla v torek zjutraj v družinski hiši v Borči. Spomnimo: Jelena je izginila v začetku aprila, njeno iznakaženo truplo pa so odkrili dan kasneje v kanalu ob nasipu v naselju Borča. Kljub številnim zapisom v medijih o domnevnem storilcu oziroma osumljencih, pa Jelenini najbližji še vedno ne vedo, kdo ji je sodil. Tudi njena mama, ki si je želela le izvedeti resnico o smrti edinke, je umrla preden je izvedela, kdo ji je vzel hčerko.