Smrt na cesti

FOTO: Po tragediji NK Maribor ovit v črnino

R.T.
2. 8. 2016, 14.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V prometni nesreči sta uradno ugasnili dve mladi življenju.

STA

Tragična nesreča, ki se je zgodila danes okoli poldneva v Mariboru in v kateri sta po uradno umrla dva mlada nogometaša mariborske B-ekipe, je pretresla Slovenijo.

V silovitem trčenju je namreč vozilo znamke renault popolnoma uničeno. V vozilu so bili štirje ljudje. Kot smo poročali, je bila žal za dve osebi vsa pomoč prepozna, ena oseba je kritično poškodovana, četrta pa lažje.

Po družabnih omrežjih se je razširila informacija, da je umrl tudi tretji udeleženec tragične prometne nesreče. Milan Šadl, tiskovni predstavnik PU Maribor nam je povedal, da informacija ni točna. Kot poroča spletni Večer, huje poškodovano osebo v UKC Maribor operirajo. 

Na facebook strani NK Maribor so številni posamezniki, športniki in športni klubi izrazili sožalje ob tragediji.  

NK Maribor se je preminulima poklonil s črnim trakom na družbenem omrežju Facebook, sožalje ob tragediji, ki danes pretresa Slovenijo, so na različnih socialnih omrežjih izrekli med drugim Viole, Green Dragonsi, NK Domžale, RK Celje Pivovarna Laško, NK Olimpija, slovenska nogometna reprezentanca in mnogi drugi.

Facebook
V NK Maribor žalujejo.

Mihaela: Tam na nebu iz neba od danes naprej zvezdici več sijeta z neba ...a v srcu svojih bližnjih samo ena beseda ...le zakaj ....

Drago: Tudi navijači OLIMPIJE izrekamo sožalje družinama, svojcem,klubu in prijateljem. Solze žalosti, ni besed v teh težkih trenutkih.