Grozljivka na ulici

VIDEO: Ubil je nosečnico: "Ves iz sebe je tekel po ulici - tudi za policijskim avtom"

R.T.
24. 7. 2016, 21.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

21-letnik naj bi bil v nosečnico, ki jo je ubil, zaljubljen. Policija teh navedb še ni potrdila.

Youtube
Dve ženski sta ujeli napadalca, ki je pobesnelo tekel.

Ženska, ki jo je v nemškem mestu Reutlingen ubil 21-letni prosilec za azil iz Sirije, je bila noseča. V napadu je ranil še dve osebi preden ga je voznik z vozilo znamke BMW povozil in mu tako onemogočil nadaljevanje krvavega masakra. Priče dogodka so povedale, da je moški deloval popolnoma iz sebe.

O grozljivem dogajanju, ki se je zgodilo sredi belega dne na ulici, sicer po nemških medijih krožijo različne informacije. Bild poroča, da je moki napadel žrtve na avtobusni postaji v bližini restavracije, kjer prodajajo kebab. Da je nenadoma izvlekel mačeto in začel napadati ljudi, pri čemer je eno žensko ubil, dve osebi pa ranil. Zaenkrat ni znano, kako hude poškodbe je zadal slednjima dvema.

Žrtev napad naj bi delala v restavraciji kot čistilka in je bila noseča. Poškodovan je še 22 let star moški in ženska, katere starost javnosti ni znana. 

V trenutku napada so se ljudje v paniki razbežali. "Bil je čisto nor in iz sebe. Z mačeto je tekel celo za policijskim avtom," je za Bild dejala ena od prič. "Nato je voznik z vozilom znamke BMW povečal hitrost in trčil v napadalca. ta je obležal na cesti in se ni premikal," dodaja priča. 

V svojo žrtev naj bi bil zaljubljen

Stuttgarter Zeitung pa poroča, da je napadelec pritekel v restavracijo in ob tem mahal z mačeto. Pišejo, da sta žrtev  - bila naj bi Poljakinja - in morilec delala v isti restavraciji, vanjo pa naj bi bil napadalec zaljubljen. Policija teh navedb ni potrdila.  

Napadalec je v Nemčijo prišel pred pol leta, njegova žrtev je delalal v turški restavraciji.