Črna kronika

Je mlada pevka namerno zapeljala v deročo reko?

G.G.
27. 2. 2015, 18.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Od smrti 20-letne bosanske pevke Amile Hasanović je minil slab mesec, njen oče pa je za lokalne medije spregovoril o vzrokih za tragedijo.

Spomnimo. Amila je 2. februarja v bližini Visokega z avtom zapeljala v naraslo reko Bosno. Domačini so videli le, kako je avto v nekaj sekundah izginil v reki. Po neuradnih informacijah naj bi 20-letna udeleženka resničnostnega šova »Tudi ti si lahko zvezda« storila samomor zaradi spora s fantom glede objave fotografije na socialnih omrežjih.

Njen oče se še ni sprijaznil z veliko izgubo. Poskuša sestaviti sliko, zgodbo, ki je pripeljala do tragičnega razpleta.  Meni, da je vzrok vsemu fotografija, ki jo je nekdo objavil na socialnih omrežjih. Na fotografiji naj bi bila Amila z nekim moškim, vendar naj bi šlo po za montažo. Amila naj bi svojega ljubosumnega fanta rotila, naj ji pomaga pri iskanju resnice, zadevo naj bi celo prijavila na policijo.

Toda fant je ni poslušal, vse pogosteje sta se prepirala in ko je 2. Februarja Amila odvihrala iz hiše vsa objokana, je oče slutil, da se bo zgodilo nekaj hudega.