Črna kronika

Mladeniča ustrelili v nogo

Sašo Avramovič
19. 2. 2015, 21.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Petindvajsetletni Mile. R. je bil predvčerajšnjim popoldne v Beogradu ustreljen v nogo, nato pa z zasebnim avtomobilom prepeljan v urgentni center.

Profimedia

Ustreljeni petindvajsetletnik je sicer že v kazenski evidenci, za njim so tudi že razpisali sodni nalog, ker se ni odzval na prestajanje zaporne kazni.

»Petindvajsetletni mladenič se je v popoldanskih urah, okoli 15.30, pojavil na Ustanički ulici pri hišni številki 194 v Beogradu. Bil je ves krvav, klical je na pomoč in kričal, da je ustreljen,« so povedali stanovalci na Ustanički ulici in dodali, da preden so ga opazili, nihče od njih ni slišal streljanja. Nesrečnega mladeniča so potem s svojim avtomobilom v urgentni center prepeljali prijatelji. »Zdravniki urgentnega centra v Beogradu so ga pregledali in ugotovili, da je bil ustreljen v nogo, in ne v trebuh, kot je sprva trdil. Bil je operiran in za zdaj ostaja v bolnišnici,« so sporočili s tamkajšnje policije.

Sicer pa so policisti v bolnišnici že opravili razgovor s 25-letnikom, da bi ugotovili, kdo, kje in zakaj je streljal nanj, a jim Mile R. tega menda ni želel razkriti. Policisti so tako že začeli preiskavo, da bi odkrili, kaj je pravzaprav v ozadju napada.