Črna kronika

Preden ga je zabodel, sta se srdito prepirala

pr
2. 1. 2015, 17.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Hrvaški preiskovalci so ugotovili, kaj se je v Karlovcu dogajalo tik pred krvavo dramo, ki bi se skoraj končala tragično.

Pretekli torek se  je v enem od gostinskih lokalov v Karlovcu zgodil krvavi obračun, v katerem je mladoletnik zabodel 23-letnega moškega.

Hrvaški kriminalisti so zdaj ugotovili, da se je med napadalcem in žrtvijo vnel prepir, ki mu je sledil pretep. Mladoletni fant je nato z ostrim predmetom, najverjetneje z nožem, 23-letnika večkrat zabodel v predel trebuha. Ekipa nujne medicinske pomoči, ki so jo poklicali na kraj dogodka, ga je s hudimi poškodbami, zaradi katerih je bil v smrtni nevarnosti, odpeljala v bolnišnico.

Triindvajsetletnika so takoj operirali in je zunaj smrtne nevarnosti. Policija je mladoletnega napadalca zaradi kaznivega dejanja poskusa uboja prijela kmalu po dogodku, kriminalistična preiskava pa še vedno poteka. Na silvestrovo so napadalca prepeljali pred preiskovalnega sodnika. Več informacij o tem, kaj je mladeniča v tem prazničnem času pripeljalo do srditega prepira, ki se je končal v krvi, za zdaj še ni znanih.