Nagradne igre

NAGRADNI SKLAD MEDIA24 - NOVEMBER 2016

A. M.
1. 11. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V nagradnem skladu Media24 razpisujemo za kar 3.300 evrov denarnih nagrad.

V revijah Zarja, Zvezde, Maja, Vklop, Avenija, Ženska, Salomonov ugankar, Čvek v križankah, Slikovne križanke, Posebna izdaja Salomonovega ugankarja, Ugankarski izziv, Ugankomat, Kajveš, Kajveš posebne izdaje in v časopisu Svet24 poiščite nagradne križanke in nagradni kupon ter sodelujte v novembrskem nagradnem skladu Media 24.

NOVEMBRSKI NAGRADNI SKLAD MEDIA24:

1. NAGRADA: 1500 EUR
2. NAGRADA: 800 EUR
3. NAGRADA: 450 EUR
4. NAGRADA: 250 EUR
5. NAGRADA: 100 EUR
6. - 10. NAGRADA: 40 EUR

Mesečni nagradni sklad je enak za vse omenjene edicije Media24.

Sestavljen je iz dveh težavnostnih stopenj. S sodelovanjem v revijah Salomonov ugankar, Čvek v križankah, Slikovne križanke, Ugankomat, Ugankarski izziv, Posebna izdaja Salomonovega ugankarja, Kajveš in Kajveš posebne izdaje sodelujete v mesečnem nagradnem skladu oznake A.

S sodelovanjem v časopisu Svet24 in revijah Zarja, Zvezde, Maja, Vklop, Avenija in Ženska pa sodelujete v mesečnem nagradnem skladu oznake B.

Žrebanje nagrad poteka prvi teden v mesecu za pretekli mesec. V žrebanju bodo sodelovali vsi aktualni kuponi, ki bodo na naš naslov prispeli do zadnjega dne v mesecu, ko je razpisan nagradni sklad. Aktualni kuponi so tisti, ki so objavljeni in veljavni v obdobju, ko je razpisan nagradni sklad.

Denarne nagrade so razpisane v bruto zneskih. Izžrebanci denarnih nagrad bodo o nagradi obveščeni po pošti. V roku 21 dni od prejema obvestila nam morajo sporočiti številko osebnega ali transakcijskega računa, kamor se nagrada nakaže. Če nagrajenec tega ne stori pravočasno, nagrada zapade.

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradnem skladu Media24