Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 15. aprila

N. K.
15. 4. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Naklonjenost prijatelja prinaša občutek nenadne sreče in varnosti, presenetljive novice in harmonijo. S tem se krepi vaš občutek, da ste vendarle opaženi.

BIK – Zaupajte partnerju in notranjemu glasu ter ne pustite, da bi vas zavedle lažne besede. Ljubezen bo v prvi polovici dneva na prvem mestu.

DVOJČKA – Veliko možnosti imate pri simpatiji, ki vam že nekaj časa meša glavo. Vezani boste od partnerja želeli odgovor, a se o tem ne bo pripravljen pogovarjati.

RAK – V ljubezni so mogoče novosti, vendar ne pri osebi, o kateri ste zadnje čase veliko razmišljali. Od bližnjih boste prejeli prijetne komplimente.

LEV– Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je oddaljila, pač ne moreta najti skupnega jezika. Premislite o določenih čustvenih zadevah, ki bi jih najraje pustili za sabo.

DEVICA – V ljubezni se boste izogibali odgovorom. Namenoma boste nejasni, zato bo moral partner ugibati, kaj mislite. Tako vam ne bo treba prevzeti odgovornosti.

TEHTNICA – Partnerju ne boste znali povedati, kaj si želite, vendar bo uganil, katere želje so vam najpomembnejše. Hvaležni mu boste za razumevanje in prilagajanje.

ŠKORPIJON – Zelo boste posesivni in večkrat se boste zalotili, da nekomu sploh ne pustite dihati, čeprav nimate nobenega razloga za takšno obnašanje. Pomirite se.

STRELEC – Vezani boste imeli danes občutek, da z boljšo polovico ne razmišljata enako. Ampak saj ni nujno, da se vedno strinjata, ne pozabite tega.

KOZOROG – Vaše poslovno življenje je bilo zadnje čase zapleteno, podcenjevali so vaš trud, a boste zdaj poplačani za vse. Nekdo bo začel ceniti vaš edinstveni slog.

VODNAR – V neki družbi boste občutili čustveno toplino. Obojestranski interes za skupen korak pa je dober povod za ljubezensko srečo, po kateri hrepenite.

RIBI – Poskušajte se znebiti negativnosti, saj oseba, ki vam je všeč, ni kriva za dejanja, ki so se vam zgodila. Najprej uredite svoje misli, šele nato se podajte v akcijo.