Astronapoved

Horoskop za četrtek, 4. aprila

N. K.
4. 4. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Niste odgovorili na nekaj vprašanj, kar nekomu ne bo všeč, zato boste deležni kritik. Ne iščite krivde pri drugih, temveč se soočite s svojimi napakami.

BIK – Ljubezen bo gonilna sila, kar vam bo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da vas bo partner znal tako lepo presenetiti. Samski pa lahko spoznate nekoga po svoji meri.

DVOJČKA – Imeli boste več energije, a bo tudi nekaj več napetosti, saj se vam bo delo kopičilo. Nikar ne pozabite na športno dejavnost, tako boste bolj zadovoljni.

RAK – Več ljubezenske sreče vas čaka, zato bodite odprti zanjo. Kmalu se vrneta iskrenost in strast. S pomočjo pozitivnih vplivov boste končno zadovoljni v dvoje.

LEV – Naenkrat se boste spomnili tistega, kar bi moralo biti že končano, kar vam prinaša nekaj skrbi. Bolj so vam pisane na kožo okoliščine, ko lahko prevzamete pobudo.

DEVICA – Danes bo čas idealen za ljubezenske odločitve, saj vam bodo planeti stvari predstavili veliko bolj realno. Ko se boste odločili, si boste oddahnili.

TEHTNICA – Načrtov bo vse več, kar vas bo vznemirilo. Ugotovili boste, kaj vas veseli, vse premislili ter se usmerili v tisto, kar vam prinaša napredek.

ŠKORPIJON – Ne morete se odločiti, toda nikar ne zavlačujte, saj bi se tako le zapletli. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku.

STRELEC – Sledili boste sebi, in ker ste prilagodljivi, vam to ne bo težko. Vpliv planetov bo okrepil željo po resnici, zato na delovnem mestu ohranite ravnovesje.

KOZOROG – Združili boste moči in se usmerili v razčiščevanje odnosa. Nekdo vam bo ponudil paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar bi bilo smotrno sprejeti.

VODNAR – Prepričali se boste o resničnosti določenih govoric, ki vas plašijo. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in prioritet.

RIBI – Pričakujte manjše in večje spremembe, predvsem na čustvenem področju. In pozor: vse, kar ste do zdaj ocenjevali za idealno, se lahko izkaže za bolj neugodno.