Astro

Horoskop za ponedeljek, 4. marca

N. K.
4. 3. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v strelcu, ob 22.15 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Previdni bodite pri opravkih, ki zahtevajo natančnost in zbranost. Spomnite se, kaj ste obljubili, sicer vam lahko nekdo zelo zameri.

BIK – Čaka vas izziv. Pripravite se nanj, tako da povečate svojo samozavest. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki se bliža.

DVOJČKA – Uživajte sadove svojega dela in veliko lažje boste dosegli nove rezultate. Osredotočite se na pot, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na pravi cilj.

RAK – Ne imejte slabe vesti, če boste ugotovili, da nimate vsega urejenega. Že brez zapletov boste imeli dela čez glavo, tako da se mu le posvetite.

LEV – Brez slabe vesti boste danes bolj ležerni kot sicer. Postorili ne boste ničesar, kar ni nujno, kar lahko nekoga zelo zmoti ali pa celo razjezi.

DEVICA – Prevečkrat sanjate o tem, kaj bi storili, a se ustavite pri besedah. Tokrat bo treba spremeniti običajno vedenje in počasi stopiti na realna tla.

TEHTNICA – Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov na vaš račun, vendar jih lahko mirno preslišite. Verjemite, da vam bo marsikdo hvaležen in morda tudi malce zavisten.

ŠKORPIJON – Tokrat ste se sposobni povezati z nekom, ki vas bo vodil tudi takrat, ko ne boste povsem gotovi, kaj je prav in kaj ni. Kljub vsemu se držite svojih načel.

STRELEC – Ob kombinaciji planetov, koristni na področju prijateljstva, boste dobro razpoloženi in bolj igrivi. Nekaj, kar se vam je zgodilo, bo dobilo drug pomen.

KOZOROG – Osebo, ki vas vznemirja, je treba soočiti z realnostjo, ne pa poteptati, saj si vsak zasluži še eno priložnost. Ponudite jo brez nerganja.

VODNAR – Na čustvenem področju vas bo vodil ego, a se nikar ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo nezadovoljstvo in žalost. Bodite bolj samozavestni.

RIBI – Delujte odločneje, še posebno če hrepenite po pohvali. Na poslovnem področju se boste morali soočiti z nečim, kar bi lahko resno ogrozilo vaš uspeh.