Astronapoved

Horoskop za petek, 26. januarja

N. K.
26. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Trudite se dovolj, a svojih zamisli morda ne boste izrazili na pravi način. Premislite o novi taktiki, ki bi lahko za vas pomenila stabilizacijo.

BIK – Upravičeno ste jezni na nekoga, ki ne razume vašega pogleda na svet. Marsikaj vam še ni jasno in vsako odvečno vprašanje vas bo še bolj zmedlo.

DVOJČKA – Igra skrivalnic vam ni pisana na kožo, spretno se ji boste izognili z neposredno komunikacijo. Preseneča vas nekdo, ki se vam ne želi prilagoditi.

RAK – Spremljajo vas srečne okoliščine, ki vam bodo pričarale nasmešek na obraz in vas pravilno usmerile. V zasebnem življenju se boste poglobili v odnose.

LEV – Preveč ste prestrašeni, v vsaki stvari vidite nevarnost in težave, kar vas ovira pri napredku. Iz muhe delate slona, namesto da bi se prepustili.

DEVICA – Nenavadno druženje z osebami, ki so drugačne, vam lahko povzroči težave, saj nikakor ne morete ugotoviti, kaj je v resnici za vas dobro in kaj ne.

TEHTNICA – Nikar ne zapravljajte časa z ugibanjem in vprašanji, ki so brez pravega pomena. To bi vas le utrudilo in pahnilo v nezadovoljstvo na zasebnem področju.

ŠKORPIJON – Ni razlogov za strah, še posebno če ste v zadnjem času poskrbeli za nedokončane zadeve. Vsa bremena, ki jih danes čutite, so le prehodne narave.

STRELEC – Prijetno vam bo, zlasti v družbi nekoga, ki razmišlja podobno. Tudi glede zadeve, ki vas skrbi, boste končno dobili odgovor, ki vam bo všeč.

KOZOROG – Ohranite svoje skrivnosti in ne pripovedujte vsem o zasebnih zadevah. Posebno zvečer, ko bo prisotnih več nasprotovanj, ki vas bodo malce vznemirila.

VODNAR – Stvari bi radi čim prej uredili, vendar si lahko povzročite nepotrebne težave, saj se nekdo ne more hitro odločiti in bo vse to dojel kot nepotrebno.

RIBI – Počasi vstopate v boljše obdobje. Pred vami so tudi številna nova poznanstva, ki vas bodo navdala s pozitivnim razmišljanjem in vam povrnila zaupanje.