Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 6. novembra

N.K.
6. 11. 2023, 05.54
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v levu, ob 20.39 preide v devico.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Sreča vas bo spremljala ves dan in tudi pri denarju boste uspešni. Pojavila pa se bo tudi težko pričakovana priložnost na poslovnem področju.

BIK – Zaposleni boste z razmišljanjem o prihodnosti. Nekdo vas bo želel o nečem prepričati, a vztrajajte pri svojih odločitvah. Podajte jasen odgovor, ne bo vam žal.

DVOJČKA – Če želite zaiti na stezice, kjer grulijo golobčki, je to z levom ali levinjo najbolj varno, sploh če imate v mislih dejstvo, da se nasprotja privlačijo.

RAK – Namesto da tuhtate in razmišljate, kako naprej, delujte hitro in učinkovito. Izplačalo se vam bo, ker ne boste več občutili tolikšnega pritiska.

LEV – Danes se boste zabavali. Tudi avanture niso izključene, čeprav spadate bolj med zveste ljudi. Želja po nečem novem in zanimivem bo pač močna.

DEVICA – Čim prej poskrbite, da se boste dogovorili o podrobnostih, saj vas lahko vpliv planetov zmede in popelje na napačno pot, česar si ne morete privoščiti.

TEHTNICA – Nabralo se vam je ogromno dela, ki ga nihče drug ne bo postoril namesto vas. Lenobo dajte na stran, pa vam bo uspelo brez velikega napora.

ŠKORPIJON – Zadovoljni boste s seboj. Partner vam bo kar malo zavidal samozavest in flegmatičnost, ki vam vedno pomagata do dobrih rezultatov.

STRELEC – Denar, ki ste si ga nakopičili v zadnjem obdobju, bo zaradi vaše nepremišljenosti zelo hitro skopnel. Malce več taktičnosti vam res ne bi škodilo.

KOZOROG– Samski boste malce žalostni, ker nikjer ne bo nikogar po vaših merilih. Z ljudmi, ki imajo polno problemov, se niti ne boste preveč ubadali.

VODNAR – Kot magnet boste. Ljudje vas bodo vabili v svoj krog in zadovoljni boste s seboj. Začutili boste potrebo po dodatnem izobraževanju.

RIBI – Rešitev poskusite poiskati s pomočjo partnerja, ki bo hrepenel po vaši bližini. Vi boste mogoče malce trmoglavi, a je vreden vašega zaupanja.