Astro napoved

Horoskop za ponedeljek, 16. oktobra

N. K.
16. 10. 2023, 05.30
Posodobljeno: 16. 10. 2023, 06.43
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Znova boste podjetni kot v svojih najuspešnejših časih in ne boste se ustrašili ničesar. Prav to se vam bo obrestovalo, posebej na področju dela.


BIK – Želi boste sadove minulega dela. Lahko boste mirne volje malo več zapravljali, kar vas bo osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo danes naklonjena.


DVOJČKA – Storilnost bo nad povprečjem. Posvetite se nalogam, ki vas bodo zadovoljile in napolnile z energijo. Imate vse možnosti za napredovanje in slavo.


RAK – Nekatere odločitve se vam ne bodo zdele smiselne, a boste vseeno neobremenjeno pluli med nalogami. Uspevalo vam bo vse, česar se boste lotili iskreno.


LEV – Zelo boste razposajeni in žareli boste od energije. Kar si boste zamislili, se bo uresničilo. Tudi na področju ljubezni pričakujte prijetne dogodke.


DEVICA – Produktivnost iz preteklosti se bo obrestovala, zato dobrega počutja ne bo primanjkovalo. Začnite razmišljati o zasluženem počitku, ki vam pripada.


TEHTNICA – Danes boste morali nastopati samozavestno, če se hočete izogniti napetemu ozračju. Nekdo bo hotel z vami manipulirati, a mu ne boste nasedli.


ŠKORPIJON – Dobra volja bo na vrhuncu in to se vam bo kazalo na obrazu. Bogastvo čustev bo dobro vplivalo na vaš imunski sistem. Odlično počutje bo okrepilo tudi motivacijo.


STRELEC – Odprlo se vam bo veliko finančnih možnosti, na katere čakate že nekaj časa. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička.


KOZOROG – Odprite srce svojemu partnerju, z veseljem vam bo prisluhnil. Ne pozabite, da vas ima zelo rad, le trenutno je v precej težavnem obdobju.


VODNAR – Razumevanje med sodelavci bo ustvarilo prijetno vzdušje. Edini problem bo vaša negotovost glede tega, kar čutite do prijatelja.


RIBI – Čustveno se boste malo umirili, kar bo občutil tudi vaš partner. Za samske pa se bo dan odvijal zelo razgibano, tudi na drugih področjih.