Napoved

Horoskop za nedeljo, 25. marca

W.Y.
25. 3. 2018, 07.00
Posodobljeno: 25. 3. 2018, 08.12
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Navzeli se boste čustev od ljudi, ki so vam blizu, zato boste težko pojasnili svoje odločitve. Izogibajte se ljudem, ki vas niso prepričali s prvim vtisom.

BIK - Nekaj več miru bo, posebno v ljubezenskih odnosih. Konec bo dober, ne glede na vaše velike zahteve. Vsekakor se vam ponuja priložnost, ki je ne smete zavrniti.

DVOJČKA - V družini in s partnerjem preprosto ne morete mimo določenih stvari, ki vas motijo. Morda še niste pripravljeni sprejeti nečesa, kar je priletelo kot strela z jasnega.

RAK - Napoveduje se vam še en dan, zaznamovan s pozitivno energijo. Končno se borite za tisto, kar vam je najbolj pri srcu, in prekinjate začarani krog starih navad. Na krajšem izletu bo posebno zanimivo.

LEV - Če ste še pred kratkim razmišljali, da vas nek odnos bremeni, bo zgodba danes popolnoma drugačna. Ob tej osebi boste ponovno začutili pozitivne vibracije.

DEVICA - Če si želite več romantike, se najprej vprašajte, kako bi to izpadlo v praksi. Spontanost je eno, nemogoče zahteve pa nekaj čisto drugega.

TEHTNICA - Čakanja na odgovor nekoga imate počasi dovolj, zato se boste usmerili k iskanju hitrejših odločitev, ki bodo vsekakor doprinesle k lažjim odločitvam.

ŠKORPIJON - Niste vajeni preveč počivati, vendar si vseeno morate vzeti več časa za oddih. V nasprotnem bodo vaše odločitve napačne. Ravnajte obzirno, posebno z vašimi domačimi in s prijatelji.

STRELEC - Imate veliko možnosti na razpolago in tudi partner ali prijatelj bo na vaši strani. V družbi bo prav tako več posluha. Vse lahko rešite in se lahko pravočasno dogovorite tudi glede malenkosti.

KOZOROG - Zaradi vašega nihajočega počutja vas bodo družinski člani malce postrani gledali. Namenite jim kakšno prijazno besedo, nikar pa ne dajajte praznih obljub.

VODNAR - Sprejmite stvari takšne kot so, ne poskušajte vsega takoj spreminjati po svojem okusu. Nekdo vas bo danes zvečer spravil v dobro voljo s svojo simpatičnostjo.

RIBI - V vaše življenje počasi pronicajo spremembe, ki bodo od vas terjale več prijaznosti in hitrih diplomatskih odgovorov. Nekomu v bližini ste zelo simpatični, vendar ne upa pristopiti.