901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

su
su
0 04.03.2024 21:09:14

Izjava Jesenic

Luka Vovk
Jesenice so se odzvale na članek v naši tiskani izdaji.

Iz slovenskega hokejskega kluba HDD SIJ Acroni Jesenice so se odzvali na članek, ki je bil objavljen v tiskani izdaji Ekipe SN, zapis s spletne strani jeseniškega kluba vam spodaj prenašamo v celoti.


Spoštovani navijači in podporniki jeseniškega hokeja!

V hokejskem klubu HDD SIJ Acroni Jesenice smo danes z velikim presenečenjem prebrali članek, ki je bil na naslovnici omenjenega časnika naslovljen z » Na vidiku jeseniški bojkot« , in v svoji vsebini navaja, da igralci zaradi neizplačanih dveh plač za januar in februar razmišljajo o bojkotu tekem finala državnega prvenstva, iz istega razloga pa naj se del ekipe nebi pojavil na prvem treningu ob začetku priprav na finale.

V klubu ne zanikamo, da je letošnja sezona tako s tekmovalnega, kot tudi s finančnega vidika zagotovo zelo težka. Res je, da je v zadnjih mesecih igralcem zmanjkal kakšen kos opreme, ki bi ga nujno potrebovali, in res je, da je plača igralcem kakšen mesec nekaj dni tudi zamujala, vendar pa ni res, da igralcem dolgujemo dve plači. Plača za mesec januar je zamujala, vendar je bila večini igralcem izplačana v celoti ali vsaj v polovičnem znesku. Plača za mesec februar pa še niti ni zapadla v plačilo. Za leto 2023 ima klub do igralcev poravnane vse obveznosti, kljub težki situaciji, v kateri se nahaja, pa se vodstvo kluba vsakodnevno trudi igralcem in trenerjem zagotoviti vse pogoje, ki jih potrebujejo za nemoteno igranje in treniranje. Nikoli nismo bežali od naše odgovornosti do igralcev in trenerjev, z vsemi imamo vzpostavljeno odprto in pošteno komunikacijo, niti nismo nikoli skrivali realnega stanja v klubu in grozili igralcem, da ne smejo spregovoriti o stanju v klubu, kot to počnejo nekateri v javnosti zelo urejeni klubi. Ponavljamo, da nikakor ni res, da naši igralci, ki s ponosom nosijo dres železarja, razmišljajo o bojkotu tekem finala državnega prvenstva! Zatrdimo lahko, da bomo finale odigrali v naši najboljši postavi! In vsi poizkusi omenjenega medija, da v našo ekipo pred prvo tekmo finala vnese nemir, ne bodo uspeli, saj smo zaradi takšnih provokacij še bolj motivirani, da našim navijačem pričaramo finala vredne predstave na ledu in se jim odkupimo za našo povprečno sezono v ligi AHL. Igralci naše ekipe sporočajo zvestim navijačem in vsem, ki jim srce bije za našo ekipo sledeče: Skupaj z vami, dragi navijači, se bomo na ledu uprli favorizirani ekipi Olimpije in še enkrat več pokazali, da nam je igranje v rdečem dresu železarja v čast. Mi se bomo na ledu borili do zadnje sekunde, potrebovali pa bomo tudi glasno in številčno podporo s tribun! Zato vabljeni na vse finalne tekme. Naj bo dvorana Podmežakla, polna in glasna. Skupaj zmoremo!

Vodstvo in igralci HDD SIJ Acroni Jesenice.

Članki iz rubrike