franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 24.03.2018 10:22:05

ANGLIJA NAVIJA ZA DEDKA! Hej, GARETH SOUTHGATE! Kdaj boš Lewisa Cooka poslal na igrišče?

Profimedia
Na Otoku hitro pograbijo zanimive zgodbe, okoli katerih se potem dviga prah, predvsem pa zabavajo ljudstvo in tabloidom polnijo stolpce ter prinašajo zaslužek. Ena takšnih je tudi zgodba priletnega gospoda Travorja Burlinghama.

Trevor Burlingham močno verjame v svojega vnuka, pri tem pa je tudi hazarder. Pred skoraj štirimi leti je vstopil v stavnico William Hill in želel vplačati prav posebno stavo. Njegov takrat 17-letni vnuk Lewis Cook je igral nogomet za Leeds, dedek pa je zatrjeval, da bo najpozneje do svojega 26. leta debitiral za angleško člansko reprezentanco.

V stavnici so mu za takšno stavo ponudili kvoto 35, kar pomeni, da bo gospod Burlingham za vplačanih približno 560 evrov zaslužil skoraj 20 tisočakov. Seveda, če bo Lewis zaigral v moštvu selektorja Garetha Southgata.



Lewis je danes član Bournemoutha, v teh dneh pa je že drugič vpoklican v 'Gordie albion'. Lani novembra na tekmi z Brazilijo ni dobil priložnosti za igro, enako pa se je zgodilo sinoči v Amsterdamu, kjer je Anglija zmagala z 1:0. Na novo priložnost dedek ne bo čakal dolgo, že v torek bo Anglija igrala z Italijo. Sicer pa ima za dobitek še dovolj časa, Lewis Cook ima namreč komaj 21 let.

Da očetje in dedki tako močno verjemajo v svoje sinove in vnuke, da so pripravljeni nanje vložiti tudi nekaj denarja, sta pred časom dokazala tudi Eddie Kirkland in Peter Edwards. Prvi je stavil 100 futnov, da bo njegov - takrat komaj 12-letni - sin Chris nekega dne stopil med vratnici 'Gordie albiona' in ko se je 13 let pozneje to tudi res zgodilo, je v žep pospravil 10.000 funtov. Drugi je stavil 50 funtov, da bo njegov vnuk Harry Wilson (takrat je imel komaj 18 mesecev) zaigral za izbrano vrsto Walesa. Leta 2013 je kot igralec Liverpoola na posoji v Hull Cityju kot 16-letnik res debitiral za svojo državo in dedku prinesel 125.000 funtov.

Članki iz rubrike