gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 24.03.2018 08:18:28

VEČ KOT ŠAMPION! Prijateljska tekma. Zaostanek. Sodnikov podaljšek. IN RONALDO JE NAREDIL TOLE! (video)

Kaj loči največje od velikih in še bolj od majhnih? Najbolj jih loči to, kar je pokazal super zvezdnik Reala.

Portugalska je bila med tistimi reprezentancami, ki so v petek zvečer igrale prijateljsko tekme. Portugalci so se merili z Egiptom, ta pa je dolgo vodil z zadetkom kogar drugega kot super vročega Mohameda Salaha. Zdelo se je, da je zvezdniški napadalec Liverpoola faraonom prinesel izjemno odmevno zmago, kajti 1:0 so vodili še v sodniškem podaljšku. Nato pa se je pokazalo, kako zelo pomembno je v nogometu, da si vedno motiviran, da si vedno želiš, da vedno hočeš. 

Včasih kdo Cristianu Ronaldu očita, da se preveč žene za zadetki. Bolj neumnega očitka ni. V nogometu se za zadetki lahko ženeš le premalo, kar vprašajte slovensko reprezentanco. Preveč? Nemogoče. Pravi šampioni se pač ženej vedno in povsod. Tudi na prijateljskih tekmah. In tudi v sodniškem podaljšku, čeprav imajo za sabo na stotine neprimerno pomembnejših obračunov. In natanko to je v petek zvečer naredil Ronaldo, ko je bila njegova izbrana vrsta na robu poraza. 

Vzel je stvari v svoje roke in ni samo izenačil. Ne, če bi samo zenačil, bi bila zgodba vredna več kot pol manj, sporočilo prav tako. V sodniškem podaljšku je dosegel kar dva zadetka, Portugalski prinsel zmago ter pokazal, kaj in kako počnejo pravo šampioni. Pri čemer je, ko je dosegel prvi gol v 92. !? minuti brez veselja tekel po žogo v mrežo, ker je hotel zmagati. Na prijateljski tekmi. Kar poglejte spodaj, kako to gre. Tudi vi boste navdušeni, o tem ne more biti dvoma. 

Članki iz rubrike