901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 23.08.2017 08:02:50

Besede, ob katerih se naježi koža: Matjaž Kek je tudi po porazu ostal VELIK GOSPOD

Grega Wernig
Maribor se je sinoči z zmago nad Hapoelom Beer Shevo uvrstil v ligo prvakov, to pa ni uspelo njegovemu nekdanjemu kapetanu in trenerju Matjažu Keku, ki je z Rijeko izgubil tudi povratno srečanje proti Olympiakosu.

Grki so na svojem igrišču slavili z 2:1, sinoči pa so bili boljši tudi na Rujevici, kjer je bilo 1:0 za rdeče-bele. Po koncu dvoboja je predstavnik za stike z javnostmi pri hrvaškem prvaku na novinarski konferenci dejal, da je igralcem manjkalo malo sreče za napredovanje.

Toda Matjaž Kek se z njim ni strinjal, kar je tudi glasno povedal: "Ne strinjam se. Naprej je šlo boljše moštvo in Olympiakosu želim vse najboljše v ligi prvakov. Igralcem se zahvaljujem, ker so pokazali veliko željo," je tudi po porazu gospod ostal mariborski strokovnjak, ki je nato še dodal: "Najhujše je, ko misliš, da si tako blizu, potem pa se vrneš v realnost. Za športnika ni hujšega od sprejemanja čestitk po porazu ... Igralcem velik kompliment, dali so vse od sebe. Izjemno vzdušje pa je bila velika spodbuda za moštvo. Čaka nas šest evropskih tekem in igranje v hrvaškem prvenstvu. Nekdo bo moral začeti kopati, močno kopati ..." je zaključil strateg Rijeke.

Članki iz rubrike