nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 22.08.2017 09:43:47

Spektakularno: Leti, leti, leti - NEJC SKUBIC! (video)

Selektor Srečko Katanec bo v četrtek objavil seznam reprezentantov, na katere bo računal v septembrskih kvalifikacijskih dvobojih s Slovaško in Litvo.

Nekateri standardni reprezentanti niso v tekmovalnem ritmu, zato pa je dobre novice prejel iz Turčije, kjer v odlični formi igra Nejc Skubic.

Vajeni smo, da ga (zelo pogosto) videvamo v vlogi asistenta, tokrat pa je veliko bolj v ospredju. Bočni branilec se je namreč v tretji uradni tekmi sezone drugič vpisal med strelce.


Prvič je zadel v superpokalnem obračunu z Bešiktašem, kjer je s svojim golom odločil zmagovalca, drugič pa je zadel sinoči v drugem prvenstvenem krogu.

Konyaspor je gostil Genclerbirligi in slavil s 3:0. Skubic je tik pred koncem prvega polčasa podvojil vodstvo svoje ekipe. Pri tem pa s pravo mojstrovino navdušil navijače zeleno-belih.

Njegovo moštvo je napadalo po levi strani, Skubic pa je soigralcu z roko pokazal, kam naj mu pošlje žogo. Po odličnem predložku je bil kljub svojim 177 centimetrom (daleč!) najvišji v kazenskem prostoru, branilca sta kar nemo gledala, ko je Slovenec v slogu Petra Prevca poletel mimo njiju, ju z lahkoto preskočil in žogo z glavo zabil mimo nemočnega vratarja pod prečko.

Članki iz rubrike