pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
4 23.08.2017 21:04:17

BOMBA IZ LIVERPOOLA: Ustni dogovor naj bi bil že dosežen!

Philippe Coutinho
Reuters
Navijači Liverpoola nekako nimajo veliko razlogov za zadovoljstvo.

V prestopnem roku so poskrbeli za rekordni prestop, ko so na Anfield iz Rome pripeljali Mohameda Salaha, ki jih je stal 42 milijonov evrov. Devet so jih plačali Hull Cityju za bočnega branilca Andrewa Robertsona, več pa se v rubriki prihodi ni dogajalo. No ja, če smo natančnejši, se je, toda nakup Virgila van Dijka in Nabyja Keite se je povsem ponesrečil, ostalo je samo pri željah.

Dogajanje na tržnici je minilo v senci Philippeja Coutinha, ki ga želi Barcelona. V klubu so odločeni, da ga ne bodo pustili, so se pa očitno odločili, da bodo še dodatno okrepili zvezno vrsto. Trener Jürgen Klopp je svoje lovke tokrat sprožil nikamor drugam, kot na stadion Santiago Bernabeu.

Tam je igralec, ki bi ga Nemec želel imeti v kadru in za katerega meni, da bi še dodatno dvignil kakovost moštva. Prav tako pa bi bil odlična naložba za prihodnost. Gre namreč za 23-letnega Matea Kovačića, ki si ga je želel tudi Juventus, a je nad Hrvatom že dvignil roke.

mateo kovacic
profimedia
Informacije iz Španije pravijo, da sta klub in igralec že dosegla ustni dogovor o sodelovanju. Kovačić pa naj bi bil zelo vesel, če bi se lahko pridružil Liverpoolu. Navijači Redsev so novico sprejeli z velikim navdušenjem in njihov svet je kar naenkrat postal veliko lepši. Zdaj se mora vse skupaj samo še uresničiti.

Članki iz rubrike