pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 23.08.2017 19:28:09

NORO: Kaj pa vam ni jasno, GOSPOD POLICIST?! (video)

vszi
Ne, saj to ni normalno! Mogoče si boste morali posnetek ogledati večkrat, da boste razumeli razsežnost policistovega početja.

V tekmi prvega kroga turškega pokalnega tekmovanja sta si nasproti stali ekipi Sinopsporja in Amasyasporja. Dvoboj je bil izjemno zanimiv in napet. Gostje so po uri igre povedli z 2:1, domačini pa so z zadetkoma v 75. in 79. minuti obrnili rezultat.

Seveda so gostje takrat vse sile usmerili v napad, da bi se še enkrat vrnili v igro in si mogoče priborili napredovanje. Igralci so bili povsem osredotočeni na igro, gledalci pa so z velikim zanimanjem spremljali dogajanje na igrišču, ko se je kar naenkrat na njem pojavil nekdo, ki tja ne spada!


Ta nekdo je bil celo policist, človek, ki skrbi, da se podobne stvari ne bi dogajale! Mirno se je sprehajal po igrišču in bil zatopljen v telefonski pogovor, hodil je zelo počasi, kot da bi bil povsem sam na svetu.

Ko je prehodil že lep del igrišča, mu je le 'kapnilo', da je dobesedno prekinil pomembno nogometno tekmo in nekoliko pospešil korak. Še naprej se je pogovarjal po telefonu, stranskemu sodniku pa je z roko pokazal, da se opravičuje. Resnično nenavaden dogodek, ki ga bomo verjetno le stežka še kdaj doživeli.

Članki iz rubrike