Po prelepem poletnem oddihu se naši najmlajši znova vračajo v šolske klopi. Da bo njihova pot v šolo in iz nje popolnoma brezskrbna, v skupini Media24, vsako leto znova ozaveščamo tako najmlajše, kot tudi njihove starše in ostale udeležence v prometu, o varnosti v njem.

Kako?

Ker se izobraževanje o cestnoprometnih pravilih začne že doma, smo posebno pozornost namenili staršem, ki lahko prebirate zanimive in koristne vsebine s področja udeležbe v prometu in o njih izobražujete tudi svoje otroke.

Preverite zanimive in koristne vsebine
Nagradni natečaj: moja pot v šolo


Šolarji od prvega do šestega razreda lahko v svoji šoli lahko narišejo risbico, na kateri nam pokažejo, kako se varno udeležujejo v prometu in se tako potegujejo za neverjetno nagrado.

Vsak razred lahko sodeluje z največ tremi risbicami, ki jih bomo izpostavili na tej spletni strani, oddajo pa lahko tudi skupinsko risbico. Vsi obiskovalci bodo lahko oddali svoj glas za tisto umetnino, ki je zanje zmagovalna – tista, ki bo prejela največglasov pa bo šolarjem prinesla fantastično nagrado: NEPOZABNO DOŽIVETJE in KONCERT fantov iz BQL za kar CELO ŠOLO ter najbolj zanimiv DAN VARNOSTI V PROMETU!

POTEGUJTE SE ZA ZANIMIVE NAGRADE

Svoje risbice lahko do 7. oktobra 2019, oddate na tej spletni strani www.svet24.si/vozi-varno ali pa jih pošljete po pošti na naš naslov: UREDNIŠTVO Svet24, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana – Polje, s pripisom: ZA AKCIJO VOZI VARNO. Ob poslane risbice obvezno zapišite tudi ime in priimek otroka, ime osnovne šole, razred, ki sodeluje v natečaju, in kontakt osebe, ki jo lahko obveščamo o rezultatih natečaja.

Pozor! Glasovanje bo potekalo na tej spletni strani www.svet24.si/vozi-varno od 7. oktobra 2019 do 17. oktobra 2019. Oddajte svoj glas tudi vi in najmlajšim pričarajteposeben dan, kot ga še niso doživeli!